Praktijk voor
klassieke homeopathie
Martin Frijters
Zonneweid 8 C
1831 BX Alkmaar
06 - 412 68 316
contact@homeo-praktijk.nl

Reviews/ Ervaringsverhalen van mensen

Sacha:  Holistisch

Ik ben in eerste instantie bij Martin terechtgekomen voor mijn dochter, die had jeugdreuma. Tot grote tevredenheid behandeld daarvoor. Door de open, fijne en goede gesprekken besloot ik voor mijzelf ook een afspraak te maken  en ook voor mijn zoon. Inmiddels ben ik al zeker 2 jaar cliënt bij Martin en ben een prachtig transformatieproces aan het doormaken. Ik kijk altijd uit naar de afspraken en ben zeer tevreden over de resultaten en word altijd blij van de mail met daarin de conclusie van het gesprek en het homeopathische voorschrift wat ik krijg. Daarin blijkt altijd weer hoe scherp hij inzicht heeft in processen van mijn situatie. Mijn dochter is klachtenvrij en mijn zoon gaat super. Hij had last van de scheiding van zijn ouders en kon daardoor niet goed zijn emoties beheersen. Nu gaan ze, wij allemaal heel goed. De holistische behandeling door Martin, zijn persoonlijke input hebben ons door een zeer zware tijd heen geholpen. Ik adviseer regelmatig mensen Martin op te zoeken als er vage klachten zijn of in moeilijke tijden…

Roland: Laatste strohalm

Ik ben doorgestuurd naar Martin door een osteopaat, omdat ik al jaren last had van heftige pijnklachten en prikkelbare darmsyndroom. Daar overheen kreeg ik kanker en werden de klachten heftiger dan ooit. Door de klachten kreeg ik ook fobiën. Martin heeft mij geholpen stap voor stap de problemen aan te pakken. Nu ben ik sinds jaren eindelijk klachtenvrij en functioneer ik weer volop. Ik weet niet wat mij overkomt. Ik ben met mijn klachten bij artsen en specialisten geweest en ik kreeg altijd de mededeling: “je moet er maar mee leren leven.”Gelukkig hoeft dat nu niet meer. Martin is naast een goed homeopaat ook een goede coach, die je vertrouwen geeft.

Ik ben doordat ik allemaal vage klachten had, na een burn-out bij Martin onder behandeling gegaan.
Ik durfde me in het begin niet bloot te geven en wist ook niet dat er bij mij een heleboel onder de oppervlakte speelde.
Door de homeopathische middelen die ik van Martin kreeg, werd steeds meer openbaar en durfde ik me steeds meer te geven. Trauma’s uit het verleden kwamen naar boven en kon ik daardoor verwerken, stap voor stap.
Mijn gevoel was weg , maar ik ben zo blij dat ik door de behandeling weer vanuit mijn gevoel dingen kan en mag doen.
Ik voelde me als een vlinder die opgesloten zat in een cocon.  Maar doordat Martin goed kan luisteren en begrijpt, kon hij de juiste middelen voorschrijven al was dat soms ook even zoeken naar het juiste middel. Mijn cocon is opengegaan en ik heb mijn vleugels voorzichtig kunnen uitslaan. Ik heb een prachtige transformatie doorgemaakt.
Daarom kan ik iedereen aanraden die trauma’s heeft opgelopen of andere fysieke of psychische klachten heeft:”Maak een afspraak voor een consult en je wordt een ander mens”.

Vanessa


 

Google+